Autó- és gépszállítás

Autó és gépszállítás Pest megye teljes területén, 8 tonnáig.

Autó és gépszállítás szolgáltatásunkról

Autó és gépszállítás szolgáltatásunk részeként sokéves tapasztalattal vállaljuk a legkülönfélébb állapotú és kialakítása autók és gépek szakszerű fuvarozását, méghozzá rugalmas hozzáállás és piacvezető árak társaságában - maximum 8 tonnáig.

Sokak számára okozhat problémát, hogy forgalomban nem közlekedhető vagy a forgalmat akadályozó gépjárművek el tudjanak jutni egyik helyről a másikra. Leginkább a különféle munkagépek esetében jelenthet ez gondot, hiszen Budapest legtöbb utcáján például óriási felfordulást okozna egy többtonnás lánctalpas rakodó felvonulása.

Ezeknek a kellemetlenségeknek az áthidalásában tudunk segítséget nyújtani azok számára, akiknek nem autómentésre és azonnali rendelkezésre állásra van szükségük, sokkal fontosabb, hogy az adott jármű a kijelölt időponton belül épségben eljuthasson egyik helyről a másikra.

Milyen autók és gépek szállítása jöhet szóba?

A legfontosabb kritérium itt általában a súlykorlát. Vontatóink maximum 8 tonna biztonságos szállítására alkalmasak, tehát egy markoló, egy mezőgazdasági munkagép vagy egy személyautó elszállítása biztosan nem okoz majd problémát abban az esetben, ha paramétereik – szélesség, hosszúság vagy magasság – nem lépik túl az útvonalon engedélyezett maximum korlátokat.

Legyen szó útépítéseken vagy földmunkák során alkalmazott munkagépekről, ipari gépekről, targoncákról, bobcatekről, markolókról, mezőgazdasági járművekről, mozgásképtelen, netán műszaki engedéllyel nem rendelkező új vagy old timer autókról, szolgáltatásunk részeként egyik sem okoz problémát.

Amennyiben egyedi építésű, vagy valamilyen okból kifolyólag rendhagyó paraméterekkel rendelkező autó és gép szállítására lenne szüksége, azt az első megkeresés során minden esetben jelezze előre kollégánk számára.

Hogyan történik az autók és a gépek szállítása?

A szolgáltatás igénybevétele minden esetben azzal indul, hogy a megrendelő válaszol néhány alapvető kérdésre. Szükségünk van ugyanis arra, hogy minél alaposabban megismerjük a szállítandó járművet, a paraméterek mellett pedig azt is, hogy hol helyezkedik el, honnan kell elszállítani, milyen útvonalon és pontosan hová, de törött autók esetén például az állapot sem elhanyagolható tulajdonság.

Miután az autó vagy gép elszállítása kapcsán a körülmények ismeretében semmi kivetnivalót nem találunk, az előre megbeszélt időpontban ellátogatunk a helyszínre, majd a dokumentumok kitöltését és aláírását követően a szállítmány szakszerű rögzítésre kerül a vontatón.

A szállítást minden esetben úgy tervezzük és időzítjük, hogy a jármű a helyszínről egyenesen a célállomásra kerüljön, méghozzá olyan útvonalakon, melyek kapcsán nem okoz problémát a nagy súlyú és méretű rakomány manőverezése.

Megbízásunk azt követően ér véget, amikor a szállítmányt a célhelyen a megrendelő vagy egy kijelölt megbízott a lerakodást követően átvette és ezt aláírásával igazolta.

Milyen időintervallumon belül történik az autó- és gépszállítás?

Ez minden esetben a körülmények függvénye. Optimális esetben előfordulhat, hogy a fuvart 24 órán belül el tudjuk vállalni, de amennyiben az ügyfél egy bizonyos időpontban kéri a szállítást, természetesen minden esetben tartjuk magunkat a megbeszéltekhez.

Konkrétan a szállítás ideje soha nem rajtunk múlik, hiszen hiába adott egy bizonyos távolság, a nagy rakomány és a forgalom minden esetben megnehezíti a tervezhetőséget, így szükség szerint folyamatos telefonos kapcsolat létesíthető a szállító és a megrendelő között.

Nagyon fontos, hogy autó és gépszállítás szolgáltatásunk nem autómentés, így amennyiben elakadt, lerobbant vagy balesetet szenvedett, nem tudunk azonnal a helyszínre sietni, esetünkben előkészített autókat és gépeket tudunk csak szállítmányozni előre egyeztetett időpontokban.

Mi befolyásolja az autó és gépszállítás árát?

A legtöbb esetben főleg a távolság, hiszen közel sem mindegy, hogy egy többtonnás járművet csak 15 kilométerre kell elszállítanunk vagy Pest megye egyik végéből a másikba. Ezen felül a költségeket meghatározhatják speciális körülmények vagy olyan szállítmányok, melyek a szokványostól eltérőek, esetleg más megközelítést igényelnek a fel- és lepakoláskor.

Kizárólag Pest megyében igényelhető az autó és gépszállítás szolgáltatás?

Alapvetően Pest megyére koncentrálunk, de országszerte vállalunk megrendeléseket abban az esetben, ha annak a kezdő- vagy végpontja érinti Budapestet, tehát vagy a fővárosból-, vagy a fővárosba kell elszállítani valamit.

A leginkább jutányos árakat és a legrövidebb határidőket természetesen a fővárosban és vonzáskörzetében tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, amit szolgáltatásunk igénybevétele előtt mindenki vegyen figyelembe.

Ha további kérdései merülnek fel, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal az űrlap kitöltésével, vagy telefonszámaink egyikén és azonnal válaszolunk Önnek.

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!